ارتباط جمعی تکنیک های گفتگو مخاطب شناسی

ارتباط جمعی، تکنیک های گفتگو، مخاطب شناسی، زبان بدن، زبان صورت و فرآیند های فروش و بازاریابی، فرایندهای پرزنتیشن و ...

ارتباط جمعی تکنیک های گفتگو مخاطب شناسی

ارتباط جمعی، تکنیک های گفتگو، مخاطب شناسی، زبان بدن، زبان صورت و فرآیند های فروش و بازاریابی، فرایندهای پرزنتیشن و ...

نکته 28

اگر گوشت قرمز دوست ندارید،  یا از طعم قارچ متنفر هستید، شاید ترجیح دهید به اطرافیان خود بگویید که به آن غذا حساسیت دارید.

اما چرا؟! 

گفتن واقعیت، چه اشکالی دارد؟ چرا صادقانه نمی گویید که قارچ دوست ندارید، یا بادمجان به نظرتان خوشمزه نیست. 

با شجاعت صادق باشید. 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.